De hele wereld draait om muziek!

Daarvoor hoef je niet te zingen of een instrument te bespelen, want dagelijks is muziek om ons heen te beluisteren. Als achtergrond tijdens ons werk, wanneer we winkelen in de supermarkt, denk aan de autoradio of koorzang tijdens de voetbal of een verjaardag. 

 

Iedereen heeft wel een beleving bij muziek en vaak roept het herinneringen bij ons op. Zo kwam de naam Muziek Experience tot stand als ook de vraag; what’s yours? 

Want wij zijn namelijk héél nieuwsgierig naar jouw muzikale ervaringen en delen alvast die van ons! 

 

Zondag 25 september

Daarom organiseren wij op zondag 25 september 2022 de eerste Muziek Experience Voorst! Tijdens dit evenement, dat plaats zal vinden in Jachtlust te Twello en duurt van 15.00 – 18.00 uur, laten de muziekverenigingen uit de gemeente Voorst als ook Younger at Heart van zich horen! 

Honderden musici treden op en laten je kennismaken met extreem verschillende muziekgenres. Denk aan groepen zoals Queen, Pink Floyd of Deep Purple, titels zoals Africa, the best of Bond en Brand new day. Pop, Rock, Funk, Jazz en alles daartussen! En voor de liefhebbers zijn er ook de klassiekers te beluisteren! 

 

Younger at Heart

Speciaal voor de jongeren hebben we een tof programma in samenwerking met Younger at Heart. Muziek in een heel ander jasje waarbij je vooral zélf lekker bezig kunt zijn! Laat je creatieve brein lekker de gang gaan en leef je uit! 

 

Ben jij er bij?!

Voor iedereen, door iedereen Wij willen natuurlijk zoveel mogelijk mensen op een hele bijzondere manier van muziek laten genieten! Dus rekenen we ook op jouw komst! 

Ben je er bij?! Meld je dan aan via het contactformulier op deze website. Voor slechts 5 euro per persoon – inclusief een drankje van ons – krijg je een ticket en kun je de gehele middag deelnemen! 

 

Jouw experience?!

Tijdens de middag stellen we iedere bezoeker in de gelegenheid om zijn/haar eigen experience te delen. Wat is je meest mooie herinnering aan muziek? Of welk muziekstuk doet je aan iets bijzonders denken? Speel je zelf een muziekinstrument of heb je fantastische ideeën voor een volgend evenement? 

 

What’s yours?!

Wij vragen je jouw ervaringen met ons te delen op zondag 25 september. Dat kan middels pen/papier maar het kan ook simpelweg via een QR code. Wij bundelen al die experiences en ideeën en gaan daar het komende jaar iets moois mee doen! 

En vergeet straks niet JOUW Experience met ons te delen!!